Nieuws

Nieuwe Certificate of Authorization

Jaspar met succes het Certificate of Autorization vernieuwd. U vindt de nieuwe versie hier : http://www.jaspar.be/nl/certificatieskwaliteitveiligheid.  

JASPAR, lid van AGORIA

AGORIA is de fereation van de technologische industrie in BelgiëJASPAR is lid voor het jaar 2014.

Bezoek ons op Pumps & Valves 2014

 Jaspar, Risterm, Pommee en Tube Industrie op 26 en 27 maart te Antwerp expoWij verwelkomen u graag op stand H4000!Registreer u hier voor een gratis bezoek.  

Jaspar op Pumps & Valves 2014

TechnemGroup op Pumps & Valves 2014 De filialen van de groep tekenen present op 26 en 27 maart te Antwerpen TechnemGroup en zijn 4 filialen, die actief zijn op het gebied van industrieel kraanwerk alsook op dat van vloeistoftechnologie, zullen...

Filialen van de TECHNEM Groep stemmen hun imago's op elkaar af

In samenwerking met de vennootschap EXPANSION werden de logo's, brochures, websites, … van JASPAR, POMMEE, RISTERM, TUBE INDUSTRIE en TECHNEM in een nieuw jasje gestoken om de synergie tussen de filialen te benadrukken. 
De eerste resultaten van dit...

JASPAR, POMMEE en TECHNEM op de POWER-GEN beurs !

POWER-GEN, de vakbeurs inzake energie, loopt van 4 tot 6 juni en vindt plaats in Messe, Wenen (Oostenrijk).
JASPAR, POMMEE et TECHNEM zullen te vinden zijn op stand A822 in hal A.Wanneer ?Van 4 tot 6 juni 2013Waar ?Messe, Wenen (Oostenrijk)

Over ons

TECHNEM group biedt alle uitrustingen die nodig zijn voor de vloeistoftechnologie: kleppen, tanks, leidingen, druk-reduceerstations en gasmeting...

 

JASPAR, lid van AGORIA

 
  
  

 

Avec le soutien de :